Nieuwsbrief ontvangen?
Meld je hier aan

'Houtkamp College:
daar mag ik kiezen'

Shape Red Line
Shape Lines
Shape White
Shape Blue
Technasium.jpg (2)

Bèta Challenge

Lijkt het je leuk om een nieuw speeltoestel te bedenken voor een recreatiepark in Doetinchem? Of om een zonnedek te ontwerpen voor een supersnelle boot, voortgedreven op zonne-energie? Vind je het fijn om naast theoretisch vooral ook praktisch bezig te zijn? Dan is Bèta Challenge iets voor jou! 

Samenwerken, plannen, presenteren

Bij Bèta Challenge maak je, als je in de mavo-brugklas zit, kennis met allerlei toepassingen van technologie. Samen met je klasgenoten voer je opdrachten uit van echte bedrijven.

Je leert binnen het vak Technologie en Toepassing vooral om goed samen te werken en goed te plannen: je opdrachtgever heeft immers niet eindeloos de tijd. Als je een goed ontwerp hebt gemaakt, presenteer je het aan de opdrachtgever. Zo leer je ook presenteren. 

Bij Bèta Challenge ontwikkel je allerlei vaardigheden die je later in je studie, beroep of in de maatschappij nodig hebt. 

Leerling Houtkamp College

Wordt u ook opdrachtgever voor Bèta Challenge?

Wil iemand in jouw omgeving opdrachtgever worden? Heel fijn. Voor meer informatie bekijk het filmpje. Voor aanmelden klik hier.

Wat op het filmpje over opdrachtgevers voor het Technasium wordt gezegd, geldt ook voor opdrachtgevers voor Bèta Challenge.