Meld je aan

voor onze nieuwsbrief

'Houtkamp College:
daar mag ik kiezen'

Shape Red Line
Shape Lines
Shape White
Shape Blue
Onze school

Onze vingerafdruk

Jou goed voorbereiden op je toekomst: dát is onze missie. We vinden het belangrijk dat jij kansen krijgt en benut. Daarom stimuleren we je om je talenten te ontwikkelen en je grenzen te verleggen.

Als jij jezelf kunt zijn, ontdek je waar je kracht ligt. Durf een andere weg in te slaan dan de rest van je klas. Ga ontwerpen, bouwen en bedenken. Wees creatief, durf out of the box te denken en kom erachter wat jij écht interessant vindt! 

Het Houtkamp College is een school voor iedereen. Wij waarderen jou om wie jij bent. Welke levensvisie, overtuiging of achtergrond je ook hebt: je kunt bij ons gewoon jezelf zijn. 

 

Waarom heten we Houtkamp?

Weet jij waar de naam Houtkamp College vandaan komt? Dat zit zo: onze naam verwijst naar de Doetinchemse Houtkamphal. In deze hal en op het omliggende terrein kon je vroeger van alles beleven. Denk aan veemarkten, sporttoernooien en muziekconcerten. De naam Houtkamp staat daarom symbool voor samenkomen, ondernemen, initiatieven, sport en plezier. En dat geldt ook voor het Houtkamp College! 

In ons logo zie je de vorm van de Houtkamphal terug en de belangrijke zaken die daarbij horen: daadkracht, geborgenheid en ontwikkeling van persoonlijke identiteit. De vingerafdruk in het logo benadrukt dat je als leerling op onze school je eigen leerroute volgt.

Houtkamphal